Referenties

image

Scholengemeenschap Sint-Ursula Horn

"Al meer dan 15 jaar maken we gebruik van de deskundigheid van Zipwire in het kader van de kennismakingactiviteit van havo 4 en vwo 4. Uit evaluatie met mentoren en leerlingen blijkt overduidelijk dat  een kennismaking met een nieuwe klas niet beter kan dan met een survival zoals Zipwire dit uitvoert. Chapeau!"

Wim Bergs, afdelingscoördinator 4/5 havo, Scholengemeenschap Sint-Ursula, Horn

image

Maaslandcollege Oss

"Sinds jaar en dag organiseren we introductiedagen met onze brugklasleerlingen in Sint Michielsgestel. Zipwire verzorgt daar onze survivalscholing. De medewerkers van Zipwire nodigen onze leerlingen op een positieve manier uit om een stapje verder te gaan dan ze vanuit zichzelf durven. Voor elke leerling is dat anders. Deze ervaring geeft de leerling ontzettend veel zelfvertrouwen . Naast het survivallen, begeleiden de mensen van Zipwire samenwerkingsopdrachten. Ze laten leerlingen ondervinden hoe samenwerking mis kan lopen en wat je nodig hebt om op een goede en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Het is mooi om te zien hoe trots leerlingen zijn als ze samen het einddoel bereiken. Het zijn deze ervaringen, die ik de rest van het schooljaar gebruik om een goede sociale werksfeer in de klas te creëren."

Roy van Welie en team brugklasdocenten, Maaslandcollege, Oss

image

De Rooi Pannen MBO Breda

"Al meer dan 5 jaar verzorgt Zipwire voor ons het introductieprogramma met onze 1e jaars leerlingen, door de deskundige leiding leren zij elkaar snel kennen en waarbij de samenwerking een belangrijke rol speelt. Leerlingen worden erg goed meegenomen in het groepsproces en dat is wat wij als horecaschool nastreven. De leerlingen zijn altijd erg positief over deze dag."

Maurice van den Bogaard, Praktijk coördinator De Rooi Pannen MBO, Breda

image

Basisschool De Korenaer Oss

"Tijdens ons schoolkamp maken wij al een aantal jaren gebruik van Zipwire. En elk jaar zijn wij weer enorm enthousiast. Het survivalprogramma van Zipwire zorgt voor plezier, voor uitdaging en het geeft de kinderen een enorm zelfvertrouwen als ze zichzelf overwinnen. Door het programma en de geweldige begeleiding leren de kinderen ook goed samen te werken. Ga zo door!

Wij kijken al uit naar de volgende keer!!"

Petra Vreenegoor, leerkracht groep 8, basisschool De Korenaer, Oss

Meer informatie?

Contact opnemen

Bram Houben

Vragen? Bel gerust! +31 (0)6 27 55 25 49