Over Zipwire

Meer dan spierkracht
Survival draait om het overwinnen van natuurlijke hindernissen met een minimum aan middelen. Wie voor een survivaluitdaging staat, komt er niet met spierkracht alleen. Net zo belangrijk zijn behendigheid, creativiteit en vooral samenwerken. Bij alle activiteiten van Zipwire komen deze elementen dan ook terug. Je leert elkaar goed kennen en wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf en je groep te halen.

 

Samen grenzen verleggen
Zipwire werkt samen met verschillende groepsaccommodaties in Limburg en Brabant. Een vast team bevlogen instructeurs verzorgt uitdagingen op maat voor scholen, bedrijven, familie- en vriendengroepen. Iedere uitdaging is anders en vraagt om specifieke vaardigheden. Soms is het een voordeel om klein en licht te zijn, terwijl het een andere keer juist handig is om groot en sterk te zijn. De uitdagingen van Zipwire zijn gericht op teambuilding: ieder groepslid is onmisbaar. Alleen samenwerking leidt tot succes. Met elkaar grenzen verleggen, daar gaat het om. 'There is no I in Team'.

Ontmoet ons team

image

Ervaren instructeurs

De activiteiten van Zipwire worden begeleid door bekwame instructeurs. Stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring. Uitblinkers in hun sport en voorzien van de nodige wetenschappelijke bagage: techniek, didactiek, medische en paramedische kennis.

Meer informatie?

Contact opnemen

Bram Houben

Vragen? Bel gerust! +31 (0)6 27 55 25 49