Locaties Zipwire

Zipwire werkt samen met verschillende groepsaccommodaties in Brabant, Limburg en België waar onze activiteiten perfect voor u georganiseerd kunnen worden. Elk met zijn eigen mogelijkheden en sfeer. 

Brabant

De Roerdomp is een gezellige, levendige en ruime groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Gelegen in Westelbeers midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven.

De groepsaccommodatie Zonnewende is gelegen in Sint-Michielsgestel. Midden in de Brabantse bossen maakt het dagelijks leven plaats voor een bijzondere ervaring in het groen.

 

Limburg

Een vergelijkbare outdoorervaring is mogelijk in Thorn, Midden-Limburg. Dit is mogelijk bij het vakantiepark Maasresidence Thorn, bij de Kasteelhoeve De Grote Hegge en in het nabij gelegen natuurgebied. 

 

België

Vlak bij Midden-Limburg, net over de grens in België ligt de groepsaccommodatie Woutershof te Kinrooi. Zijn unieke ligging aan de rand van het natuurgebied "Kempenbroek" maakt dat Woutershof een schitterende uitvalsbasis is voor een onderdompeling in de natuur. 

 

Liever een programma op locatie? Ook dat kan. Wij komen naar jullie toe!

Neem gerust contact op, we denken graag mee.

Meer informatie?

Contact opnemen

Bram Houben

Vragen? Bel gerust! +31 (0)6 27 55 25 49