Hoe steek je snel en veilig met een groep een afgrond over? Hoe beklim je met een menselijke piramide een muur? Hoe krijg je met weinig materialen een compleet team zo snel mogelijk over een brede rivier?

title_line

Meer dan spierkracht

Survival draait om het overwinnen van natuurlijke hindernissen met een minimum aan middelen. Wie voor een survivaluitdaging staat, komt er niet met spierkracht alleen. Net zo belangrijk zijn behendigheid, creativiteit en vooral samenwerken. Bij alle activiteiten van Zipwire komen deze elementen dan ook terug. Je leert elkaar goed kennen en wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf en je groep te halen.

Foto samenwerken

Samen grenzen verleggen

Zipwire heeft een eigen outdoorcentrum onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Een vast team bevlogen instructeurs verzorgt uitdagingen op maat voor scholen, bedrijven, familie- en vriendengroepen. Iedere uitdaging is anders en vraagt om specifieke vaardigheden. Soms is het een voordeel om klein en licht te zijn, terwijl het een andere keer juist handig is om groot en sterk te zijn. De uitdagingen van Zipwire zijn sterk gericht op teambuilding: ieder groepslid is onmisbaar. Alleen samenwerking leidt tot succes. Met elkaar grenzen verleggen, daar gaat het om.

5 redenen om voor Zipwire te kiezen:

  1. Meer dan 25 jaar ervaring.
  2. Vakbekwame instructeurs.
  3. Focus op teambuilding.
  4. Geschikt voor jong en oud.
  5. Maatwerk voor groepen van 8 tot 240 deelnemers.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie of het plaatsen van een reservering.© Copyright Zipwire - Outdoor & Survival
 

 

Bij alle activiteiten van Zipwire zijn de bijbehorende Algemene Voorwaarden van toepassing.